Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.31 secunde)
Tot stau si ma intreb care este motivul pentru care atatia actori cunoscuti si apreciati din Romania au acceptat si au ajuns in ultimul timp sa joace in telenovelele care au impanzit programele televiziunilor.
aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din... ... In cele mai multe dosare, Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals si abuz in serviciu.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva a participat recent la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR.
Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident. Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in recreatia mare.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Ramas si independent, si consilier, Cretu este asteptat in randurile unuia dintre partidele Aliantei.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta.
Dupa demiterile in masa a sefilor de institutii deconcentrate, examinarea viitorilor manageri de institutii continua si saptamana aceasta, cand va fi examinata si persoana sustinuta de PD-L sa coordoneze Garda de Mediu Constanta.
Fac parte din peisaj, pentru ca politia si administratia nu sunt in stare sa impuna legea prin care sunt interzise de mai bine de un deceniu in municipii si pe drumurile nationale. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Asociatia municipiilor din Romania face lobby pentru ca un procent din incasarile Distrigaz si Electrica sa ramana la autoritatile locale pe terenurile carora trec conductele de gaz sau retelele electrice.
Cultura si cunoasterea sunt doua aspecte de care craiovenii sunt tot mai interesati. Pe langa aspectul recreativ al calatoriilor, tot mai multi olteni sunt interesati sa viziteze locuri, monumente, muzee si implicit sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Fanii Carla's Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.
White Lynx lanseaza primul single care se numeste Feel My Love impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
Carla's Dreams se bucura de la fel de mult succes ca si in 2016. Single-ul Antiexemplu este pe locul 1 in MediaForest, conform difuzarilor pe radiourile si televiziunile muzicale.
Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
google-analytics.com